מחיקת החשבון
באפליקציה (הכי מהיר)
- פותחים את bubbles ועוברים אל הגדרות.
- גוללים אל מחיקת החשבון ומקישים.
- מקלידים delete ומאשרים.
הכול נמחק מיד.
בלי האפליקציה
יש לשלוח מייל אל privacy@bubbles.software מכתובת המייל שאיתה נרשמתם, עם הנושא Delete my bubbles account. נוודא שזה אתם, נמחק את החשבון תוך 30 יום (בדרך כלל הרבה יותר מהר) ונאשר זאת במייל.
מה נמחק
- החשבון, כתובת המייל, הכינוי, השם המוצג, האימוג׳י וצבע הבועה
- כל ההודעות שלכם, בכל הבועות – גם אלה שעוד לא התפוצצו
- הצ׳אטים האישיים והמקום שלכם בבועות קבוצתיות (קבוצות שנשארות ריקות מתפוצצות)
- החברים, המיקום, בקשות ההצטרפות והבועות שנשפתם
- מפתח ההצפנה שלכם בשרת; ההגדרות והנתונים בטלפון נמחקים כשמוחקים מתוך האפליקציה
אם חשבון דווח או נחסם, רשומה קצרה שנחוצה כדי לשמור על אנשים ולעמוד בחובות משפטיות עשויה להישמר לזמן מוגבל – ראו את מדיניות הפרטיות.